Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)21g24kcal4.9g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Aurajuusto3.5g12kcal0.7g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g112kcal11.8g1g6.6g0.2g
Valittu annoskoko38g56kcal5.9g0.5g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal3g0.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.3g8.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666