Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 4.3g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Hillosipuli, Rainbow2.8g1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria15g17kcal3.2g0g0.4g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g50kcal6.6g1.8g1.4g0.8g
Valittu annoskoko38g25kcal3.3g0.9g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g12kcal1.7g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g65kcal8.7g2.4g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604