Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit23g4kcal0.4g0.5g0g0.4g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2.8g10kcal0.6g0g0.8g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g31kcal2g1g2g0.8g
Valittu annoskoko38g16kcal1g0.5g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0.5g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g41kcal2.6g1.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176190