Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt10g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 7.8g6.1kcal1.4g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.4kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g41kcal3.8g4.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko38g21kcal1.9g2.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g10kcal1g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519