Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g5.4g15kcal1.6g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g0.9g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 21g10kcal0.6g1g0.3g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Ketsuppi, euro shopper0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa6.3g8.2kcal1.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g106kcal7.6g7.6g4.4g0.4g
Valittu annoskoko38g53kcal3.8g3.8g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g27kcal1.9g1.9g1.1g0.1g
Arvot/100g100g138kcal9.9g9.9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826