Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g10g2.1kcal0.2g0.2g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow10g2.1kcal0.3g0.2g0g0.3g
Kesäkurpitsa4.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto2.9g10kcal0.8g0g0.7g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g8.3g10kcal0.2g0.4g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.1g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g61kcal3.8g1.8g4g0.6g
Valittu annoskoko38g30kcal1.9g0.9g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1g0.5g1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal5g2.3g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207