Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 16g25kcal3.2g0g1.4g0g
Lanttu 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviini 2.7g1.9kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g64kcal6.4g1.2g3g0.4g
Valittu annoskoko38g32kcal3.2g0.6g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal1.6g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g83kcal8.3g1.6g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260