Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g11g10kcal2.2g0g0.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)6.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g44kcal4.6g2.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko38g22kcal2.3g1.1g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g11kcal1.2g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g58kcal6g2.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762