Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 19g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g11g12kcal2.7g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml4.7g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g3.8g3.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g72kcal6.4g6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko39g36kcal3.2g3g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal1.6g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046