Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g7.5g13kcal1.5g0g0.8g0g
Voi 1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g7.6kcal0g0g0.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 9g4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.3g13kcal1g0g1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras3.8g13kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g123kcal6.8g8g7.4g0.2g
Valittu annoskoko39g62kcal3.4g4g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g31kcal1.7g2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g160kcal8.8g10.4g9.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594