Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)7.6g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g2.9g8.2kcal0.6g0g0.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g7.8g9kcal1.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g49kcal4.6g2.4g2.4g0.6g
Valittu annoskoko38g25kcal2.3g1.2g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g12kcal1.2g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417