Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 18g21kcal3.1g0g0.9g0g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Korppujauho 1.4g5kcal0.1g1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 8.2g29kcal0.2g0.2g3.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.7g25kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g172kcal8g2.8g14.2g0.4g
Valittu annoskoko39g86kcal4g1.4g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g43kcal2g0.7g3.6g0.1g
Arvot/100g100g224kcal10.4g3.6g18.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095