Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 21g13kcal0.6g1g0.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)8.3g11kcal0.9g0g0.7g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g7.5g26kcal0.3g6.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g120kcal3.6g15g4.8g0.4g
Valittu annoskoko38g60kcal1.8g7.5g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g30kcal0.9g3.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300