Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Flora Vanilla 12%4.2g7.9kcal0.2g0.7g0.5g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g3.3g19kcal0.3g1.8g1.1g0g
Mustikka metsä- 5g2.2kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g245kcal5g28.6g11.6g1.2g
Valittu annoskoko39g122kcal2.5g14.3g5.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g61kcal1.3g7.2g2.9g0.3g
Arvot/100g100g318kcal6.5g37.1g15.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197