Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4.8g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4g29kcal0g0g3.2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2g15kcal0g0g1.6g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g2g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g5g20kcal0g5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g250kcal2.8g33.2g11.4g0.8g
Valittu annoskoko38g125kcal1.4g16.6g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g63kcal0.7g8.3g2.9g0.2g
Arvot/100g100g326kcal3.6g43.2g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081