Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli14g24kcal1.9g0.4g1.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g8g3.4kcal0.8g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.3g1.5kcal0.1g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g5.7g24kcal4.7g0.4g0.3g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)3.4g12kcal0.5g1.9g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g173kcal16g5.6g10.2g1g
Valittu annoskoko38g87kcal8g2.8g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g43kcal4g1.4g2.6g0.3g
Arvot/100g100g226kcal20.8g7.3g13.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915