Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl13g16kcal2.5g0.1g0.6g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g10g4.4kcal0.1g1.1g0g0g
Hunaja 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g5.9g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g58kcal5.4g4.6g2g0.2g
Valittu annoskoko39g29kcal2.7g2.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1.4g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7g6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902