Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton18g19kcal4g0g0.3g0g
Pekoni atria8.8g31kcal1.3g0g2.6g0g
Sieni rouskut, suolattu 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni4.4g5.7kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g126kcal11g0.8g8.2g0.4g
Valittu annoskoko39g63kcal5.5g0.4g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g32kcal2.8g0.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g164kcal14.2g1g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489