Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale5.1g16kcal0.6g0g1.5g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 21g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Maito, Kevyt6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.2g4kcal0.3g0g0.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio2.5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g77kcal4g1.4g5.6g1g
Valittu annoskoko39g38kcal2g0.7g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal1g0.4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g99kcal5.2g1.8g7.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412