Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Ruokakerma ingman 5%3.7g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Rainbow perunasipulisekoitus19g12kcal0.3g2.8g0g0.3g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit11g25kcal1.7g0.3g1.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g86kcal4.2g7g4.4g0.6g
Valittu annoskoko38g43kcal2.1g3.5g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.1g1.8g1.1g0.2g
Arvot/100g100g112kcal5.5g9.1g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167