Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 9g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3.1g7.8kcal0.4g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g25kcal1.4g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko39g13kcal0.7g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g6kcal0.4g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g32kcal1.8g1.8g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607