Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g11g27kcal1.9g0g2.2g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g7.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g87kcal7.4g1.4g5.4g1.2g
Valittu annoskoko39g44kcal3.7g0.7g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.9g0.4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g113kcal9.6g1.8g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654