Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka9g24kcal1g1.5g1.5g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Etikkapunajuuri 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Ranskankerma, Milbona6.3g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g163kcal4.4g5.2g13.8g0.4g
Valittu annoskoko39g82kcal2.2g2.6g6.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g41kcal1.1g1.3g3.5g0.1g
Arvot/100g100g211kcal5.7g6.7g17.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388