Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus5.5g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä6.3g4.3kcal0.2g0.8g0g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g42kcal5.6g3.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko39g21kcal2.8g1.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g11kcal1.4g0.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084