Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow5.6g3.9kcal1g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g2.8g5.7kcal0.6g0g0.4g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g3.8g6.4kcal0.3g0.2g0.5g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g7.5g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g37kcal4g1.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko39g19kcal2g0.6g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g9kcal1g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5.2g1.6g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652