Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 31g35kcal6.6g0g0.9g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g118kcal13.2g0.4g6.8g0.2g
Valittu annoskoko39g59kcal6.6g0.2g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g30kcal3.3g0.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g153kcal17.1g0.5g8.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196