Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.7g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g23g26kcal5.8g0g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Korppujauho 1.9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g97kcal14.4g3.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko39g48kcal7.2g1.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g24kcal3.6g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g125kcal18.6g4.4g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111089