Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 1.3g3.5kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.2g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä 9g10kcal2.1g0g0.1g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.1g3.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Oliivi3.1g3.4kcal0g0.1g0.3g0.1g
Parsakaali brokkoli 6.2g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.6g3.1kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g88kcal8.8g2.8g4.2g2.2g
Valittu annoskoko39g44kcal4.4g1.4g2.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal2.2g0.7g1.1g0.6g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.6g5.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449