Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g13g15kcal2.8g0g0.4g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g7.8g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g46kcal6g1.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko39g23kcal3g0.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1.5g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g59kcal7.7g2.1g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234