Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 13g4.5kcal0g0.9g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 4.7g25kcal0g0g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Maapähkinä 2.2g12kcal0.6g0.3g0.9g0.3g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g194kcal4g23.8g8.6g2g
Valittu annoskoko39g97kcal2g11.9g4.3g1g
Annoskoko puolitettuna19g49kcal1g6g2.2g0.5g
Arvot/100g100g251kcal5.2g30.7g11.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739