Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 4.1g14kcal0.4g2.5g0.1g0.4g
Mustikka metsä- 7.5g3.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g51kcal0.8g10.2g0.2g1.2g
Valittu annoskoko39g25kcal0.4g5.1g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal0.2g2.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal1g13.2g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729