Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen12g16kcal2.2g0g0.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g10g3.4kcal0.1g0.6g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.9g18kcal1.4g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g125kcal8.8g10.2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko39g63kcal4.4g5.1g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.2g2.6g1.3g0.1g
Arvot/100g100g161kcal11.3g13.1g6.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418