Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala6.2g15kcal0.7g2.7g0.1g0.7g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Polar 5% juusto6.2g11kcal1.9g0g0.3g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2.5g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g90kcal12.6g6.2g1.4g1.6g
Valittu annoskoko39g45kcal6.3g3.1g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal3.2g1.6g0.4g0.4g
Arvot/100g100g117kcal16.3g8g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391