Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 28g47kcal4.7g0g3.1g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.4g6.6kcal0.7g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.9g5.4kcal0.2g0g0.5g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.8g3.2kcal0g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g134kcal11.2g0.6g9.6g0.2g
Valittu annoskoko39g67kcal5.6g0.3g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g34kcal2.8g0.2g2.4g0.1g
Arvot/100g100g173kcal14.5g0.8g12.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765