Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 16g23kcal2.1g0g1.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.4g8.2kcal0.3g0.1g0.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g92kcal8.2g4.2g4.6g0g
Valittu annoskoko39g46kcal4.1g2.1g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal2.1g1.1g1.2g0g
Arvot/100g100g119kcal10.6g5.4g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856