Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g24g7kcal0.2g0.9g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija2.9g9kcal0.3g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.9g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Tonnikala öljyssä 1.8g3.3kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal2.4g2.4g3g0g
Valittu annoskoko39g25kcal1.2g1.2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.6g0.6g0.8g0g
Arvot/100g100g64kcal3.1g3.1g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995