Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g9g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g2.6g7.6kcal0.2g1.2g0.2g0.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow4.7g3.7kcal0.2g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g110kcal9g4.6g6g0.8g
Valittu annoskoko39g55kcal4.5g2.3g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal2.3g1.2g1.5g0.2g
Arvot/100g100g142kcal11.6g5.9g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557