Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 15g12kcal0.2g2.5g0g0.5g
Lanttu 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 3.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.3g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g48kcal1.6g7g1g2g
Valittu annoskoko39g24kcal0.8g3.5g0.5g1g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Arvot/100g100g62kcal2.1g9g1.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951