Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g20g69kcal1.6g15.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 6g4.9kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Porkkana, paistettu 2.8g2.4kcal0g0.2g0.2g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 5.6g13kcal1g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g177kcal5.4g31.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko39g89kcal2.7g15.9g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g44kcal1.4g8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g229kcal7g41.1g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346605