Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 6.6g8kcal1.4g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 8.2g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g30kcal3g2.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko39g15kcal1.5g1.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.8g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal3.9g3.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824