Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g11g7.1kcal0.2g1.3g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.3g4.6kcal0.2g0.4g0.3g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g4.4g4.4kcal0.8g0g0.1g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g1.5g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g38kcal2.4g3.6g1.2g0g
Valittu annoskoko39g19kcal1.2g1.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna19g9kcal0.6g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g49kcal3.1g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653