Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5g17kcal0.7g2.8g0.3g0.5g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)19g7.5kcal0.7g1.2g0g0g
Mustikka metsä- 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.6g4kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g91kcal3g8g5.2g1g
Valittu annoskoko39g45kcal1.5g4g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal0.8g2g1.3g0.3g
Arvot/100g100g117kcal3.9g10.3g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111