Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g7g1kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1.1g2kcal0g0.1g0.2g0g
Arla Apetina Feta 3%4.7g5.2kcal0.8g0.1g0.1g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)8.8g7.2kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g68kcal4.8g4g3.2g0.6g
Valittu annoskoko39g34kcal2.4g2g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g17kcal1.2g1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g88kcal6.2g5.2g4.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248