JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2g5.4kcal0.2g1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.6g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g108kcal10.2g3g5.8g0.8g
Valittu annoskoko39g54kcal5.1g1.5g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2.6g0.8g1.5g0.2g
Arvot/100g100g138kcal13.1g3.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927