Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 16g20kcal3.2g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g16g5.6kcal0.3g1g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g3.9g3.7kcal0.3g0.5g0g0.3g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g67kcal7.6g3.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko39g34kcal3.8g1.8g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.9g0.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g87kcal9.8g4.6g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040