Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl11g3.3kcal0.5g0.2g0g0.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)4.4g12kcal1.3g0g0.7g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g9g14kcal0.1g0.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g106kcal9.4g1g7.2g0.4g
Valittu annoskoko39g53kcal4.7g0.5g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2.4g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667