Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)14g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 3.5g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Katkarapu 7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 7g24kcal1.9g0g1.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g101kcal7.2g2.4g7g0g
Valittu annoskoko39g51kcal3.6g1.2g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna19g25kcal1.8g0.6g1.8g0g
Arvot/100g100g131kcal9.3g3.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040