Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi13g1.2kcal0.2g0.2g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g56g11kcal0.6g1.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)19g13kcal0.3g2.8g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis38g42kcal8.2g0g1.1g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g181kcal19g9.8g6.8g0g
Valittu annoskoko380g90kcal9.5g4.9g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna190g45kcal4.8g2.5g1.7g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389