Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g66g355kcal3.3g34.5g21.2g0g
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Sokeri 71g290kcal0g71.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %50g271kcal0.5g0.5g29.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Kaakaojauhe, X-tra3.3g12kcal0.1g2.8g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g5.5g29kcal0.3g2.8g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Euroshopper margariini 60 %4.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g2622kcal50.4g278.4g141g2.2g
Valittu annoskoko380g1311kcal25.2g139.2g70.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna190g656kcal12.6g69.6g35.3g0.6g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840