Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali175g37kcal2.1g6g0.4g3.7g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)13g10kcal0.1g0.6g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Ohrasuurimo 11g34kcal0.9g6.7g0.2g0.8g
Bataatti, kuorittu 44g36kcal0.7g7.4g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g602kcal34.6g51.6g27.6g11.6g
Valittu annoskoko380g301kcal17.3g25.8g13.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna190g151kcal8.7g12.9g6.9g2.9g
Arvot/100g100g79kcal4.6g6.8g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704